Nieuws uit Aalst

--------- 't Principoilsjte vandaug es da ge ni te veil complementen mokt en genietj van 't leiven ! - - - - - - - Covid-19 : Blijf aub toch voorzichtig en denk aan uw medemens !! - - - - - - - Deel enkel berichten van officiële bronnen om fake news te vermijden !!! - - - - - - - -

maandag 19 augustus 2024

Eendracht Aalst Lede

Na de officiële bekendmaking van de nieuwe fusieclub EA-Lede, werd op 16 augustus 2024 met de verschillende partijen (bestuur en stad ) samen gezeten in het Pierre Cornelisstadion om enkele zaken te bespreken ter voorbereiding van het seizoen.

De Supportersfederatie EA-Lede verduidelijken :
De afgelopen weken werd met man en macht gewerkt om zowel het jeugdcentrum Zandberg als het Pierre Cornelisstadion in orde te krijgen voor de start van de eerste wedstrijden. 
Dankzij de hulp van veel vrijwilligers, de stadsdiensten en vele clubmedewerkers komt er stilaan licht aan het einde van de tunnel. 
Echter, moesten we constateren dat de staat van de staantribune het vandaag niet toelaat om op een kwalitatieve manier fans te ontvangen."

Gebrekkig sanitair, kantines met vochtproblemen en overwoekering van onkruid en planten zijn de grootste oorzaak van het probleem.

Enkele dagen later, op 19 augustus verschenen er zowel oproepen naar spelers toe, als oproepen naar trainers toe. Er is duidelijk nog veel werk om van deze fusieclub terug één geheel te maken. 

EA Lede opende de competitie '24-'25 op 1 september 2024 met een overwinning tegen Jong Beerschot. Het werd 1-0.

Bronnen :

HLN lokaal
PersRegioDender
Goeiedag radio


Geen opmerkingen:

Een reactie posten